Uusia%20ja%20vanhoja%20kuvia%20005-normaUusia%20ja%20vanhoja%20kuvia%20016-normaUusia%20ja%20vanhoja%20kuvia%20009-normaUusia%20ja%20vanhoja%20kuvia%20012-norma

Eletyt syksyt, niin uskon, jättävät syvemmät jäljet kuin kesät. - Aarno Kotro

Syksy on ehdoton lempivuodenaikani ja on aina ollut. Odotan syksyä joka vuosi ja suren aina sen kääntymistä talveksi. On ihanaa polttaa kynttilöitä kotona ja laittaa jalkaan lämmittävät pörrösukat. Rakastan värikkäitä lehtiä ja syksyn tuoksua. Suosikkilistalleni kuuluvat myös kumisaappaat ja vesilätäköt. Haaveilen sellaisesta ihanasta pitkästä sadetakista joka päällä voisin seistä kamalassakin kaatosateessa. Koiruuksien kanssa on hauskaa olla ulkona kirpeässä säässä. Mauno ja Martti innostuvat aina kun tuuli pyörittää lehtiä maassa. Joka syksy mietin myös ystäviä jotka eivät enää kuulu elämääni. Missä olette nyt ja onko elämä kohdellut teitä hyvin?

Ohessa kuvia lenkiltä. Rosoista romantiikkaa huvimajassa. Huppu päässä mentiin, kun sadetta tihkutti. Syksy todellakin. Helsinki on siinä mielessä tosi kiva, että porukat kulkevat täällä todella rennoissa vaatteissa. Tämä on nähtävissä varsinkin su Alepan nurkilla. Kaikki huokailee ja kantaa kotiin pizzalaatikoita. Ei pingotusta. Voi itsekin vetää hupun vain päähän ja villasukat saa vilkkua lenkkareista, kun vie koiria ulos.