Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Ulkona lämpötila on juuri nyt nollassa ja minä juon sisällä kupollista teetä ja odotan loppuviikolla saapuvia pakkasia. Mauno ja Martti ovat olleet haltioissaan lumesta ja siitä, että melkein joka päivä lunta on sadellut aina vain lisää. Piha ja puut näyttävät kauniille. Tuntuu vieläkin niin ihmeelliselle tämä kaikki. Täällä me nyt olemme kaikki: kotona. Joulu ja uudenvuodenaatto tuntuivat niin erityiselle täällä. Rakas ukkoseni teki pihalle jäälyhtyjä ja kiinnitti lintulaudan pihapuuhun ja meillä oli oikein raketteja mitä pamautella omassa pihassa.

Paljon riittää vielä tekemistä ja laittoa, että saadaan tästä talosta meidän näköisemme mutta ajan kanssa ja maltilla edetään. Kevät tuo mukanaan yllätyksen, kun piha paljastuu lumen alta ja alkaa viheröimään. Ja sitten pitänee miettiä myös mitä kunnostusta pihapiiri kaipaa. Kaikki on niin jännittävää! Ja miten kiva koiruuksista on olla ulkosalla, kun ilmat lämpenevät (aita täytynee rakentaa ensimmäisenä, että pojat saavat olla vapaana).

dscn2003-normal-normal.jpg

dscn2017-normal-normal.jpg

Ohikulkijaa kummastutti pihalla tapahtuva kuvaus ja teki mieli huutaa, että: "Kyllä sitä nyt omassa pihassa saa emäntä tehdä mitä tykkää..." Hih.