Viikonlopun aikana on tapahtunut paljon. Makuuhuone ja pikku huone sen vieressä ovat saaneet pintaansa uudet tapetit!! Jipii. Voi tätä iloa ja riemua. Lauantaina ja sunnuntaina täällä meillä on ollut töissä iloinen joukko kultaisia ihmisiä auttamassa vanhojen tapettien pois riipimisessä ja muonituksessa. Kaunis kiitos kaikille!! Huoneet tuntuvat nyt ihan uusille. Pientä huonetta suurennettiin poistamalla sieltä myös isot kaapin rotiskot ja heti huone tuntuu isommalle ja tarjoaa sisustamisen suhteen erilaisia mahdollisuuksia vanhaan verrattuna. Tapetit valkattiin Tapettitalon valikoimista eli ovat kotimaisia ja vintage mallistoa. Makuuhuoneessa kukkii Neidon ruusu ja pikku huoneessa Poppeliruusu. Tapetit ovat peräisin 1950-60 luvuilta eli sopivasti talon ikäisiä!! Olohuoneeseen tuleva tapetti on vielä mietinnässä mutta samalla linjalla varmasti mennään.

Muutenkin on asiat edennyt. Löysimme rakkaan ukkoseni kanssa kirpputorilta vanhan liinavaatekaapin kokoisen kaapin 20 e ja edessä on siis kunnostus sen osalta. Kaappi oli edullinen sen vuoksi, että joku oli siihen roiskinut vaaleansinistä maalia melko rumasti ja kaapin sisäosa oli myös töhritty. Ja olen ihan varma, että siitä tulee oikein hieno vielä! Maalit pois pinnasta ja uusi käsittely ja sisäosiin jotakin värikästä tapettia ja nam. Olohuoneeseen saimme mummon ja papan vanhan sohvapöydän, joka myös kaipaa kunnostusta, mutta on muuten oikein passelin kokoinen ja tukeva. Löytyipä vielä kiva värikäs räsymattokin tädin vintiltä meille. Ja meinasin aivan unohtaa, että keltaisenpörssin kautta kotiimme löysi tiensä valkoinen 50-luvun kampauspöytä!!

Ja pihalla lumi sulaa ja alta alkaa paljastua mm. helmililjoja. Kivaa. Tänään istuin hetken auringossa puutarhatuolilla ja nautin kevätpäivästä koiruuksien kanssa. Porstuan rappusille nostin narsissit kukoistamaan. Ihanaa. Elämä hymyilee lempeästi. Sipulikasvit ovat ihania. Ja muistakaa ottaa sipulit talteen kun kukinta on ohi. Kuivattakaa ja istuttakaa maahan!

dscn2419-normal-normal.jpg

dscn2420-normal-normal.jpg

Talo Toscanan auringon alla elokuvassa kehoitetaan remontin ja muuton keskellä valitsemaan jokin huone tai nurkka ja aloittamaan siitä.."Tee siitä itsesi näköinen"...siitä se alkaa.