Remontti ja koko taloa koskeva poikkeustila syövät voimia joten siksi siis päivityksiä on harvakseltaan vaikka jatkuvasti sattuu ja tapahtuu. Remontti etenee omaa tahtiaan ja kohta toivottavasti olohuone olisi valmis. Kaikkein eniten aikaa vie listojen laitto kun vanhan talon seinät ja katot ovat vinkkurat. Listoja ei siis vain naputella paikoilleen. Tapetti valintoihin olen oikein tyytyväinen. Olohuone on nyt huomattavasti vaaleampi kuin aikaisemmin ja sai seinilleen harmaan eri sävyissä leikittelevän vaahteran lehtiä sisältävän tapetin. Ja tietysti tapetti on peräisin 1950- luvulta. Takka saa parhaillaan uutta päälystä ja kaakelit vaihdetaan myös jotta takka sopii paremmin kokonaisuuteen. Seuraavaksi sitten olisi edessä se työläin urakka eli keittiö. Seinille ollaan jo valittu keltainen maali joka pirtsakoittaa koko tilan. Ripaus vihreää sekaan ja valkoiset pelkistetyt kaapistot olisi luvassa. Odotan innolla!! Tarkoituksena olisi myös tehdä itse omin pikku kätösin jotakin piristävää keittiön seiniä koristamaan.

Piha on alkanut vihertää ja haravoiminen on tuntunut hauskalle puuhalle. Kaikkea putkahtelee maasta ja kasveja yritetään äidin kanssa tunnistella. Edessä olisi istutusten muokkaaminen järkevämmäksi. Pihassamme on myös iso vesiallas, joka olisi tarkoitus täyttää hiekalla ja koristekivillä Japanilaisen tapaan..ajatus muhii vielä. Katsotaan mitä syntyy. Nyt on vain projekteja niin paljon levällään. Ja kaiken tämän keskellä äidin pikku murukka Mauno täytti 3 vuotta! Juhlittiin päivää syömällä herkkuja (ei vahdittu nyt kiloja ollenkaan) ja Mauno sai suolestaa uusia leluja. Pojat ovat viettäneet paljon aikaa pihamaalla ja äippä myös.

dscn2564-normal-normal.jpg

Tavaroita on pitkin nurkkia odottamassa valmiita huoneita. Eteiseen hankittiin vihreä uusi valaisin. Koirien kekseille kivoja purkkeja, kylppäriin/wc:n hauskoja Koziolin tuotteita ja lapsen huoneeseen ihania pikkuisia muumi kortteja kehyksineen. Ja vielä on kassillinen uusia verhoja odottamassa ripustamista...joukossa vihdoin myös Marimekon mustapippurit (olen kuolannut niitä vuosia). Viikko sitten käytiin hakemassa myös verhotangot ja pinnasänky. Paljon on siis tapahtunut.