Hirveä pulma. Parempi kamera on pakattu kassiin, kun laitoksella haluaa räppäillä pienokaisesta kuvia ja kotona on tullut räiskittyä kuvia vanhalla kameralla (sillä joka ei tuntunut käteen hyvälle). No nyt kun kamoja on raastettu ympäriinsä, niin en löydä vanhan kameran piuhoja mistään, että saisin blogiin kuvia laitettua valmiista projekteista. Jotenkin remontin päivittäminen ilman kuvia tuntuu tylsälle.

Keittiön valmiiksi saaminen oli ehdottomasti remontin kovin juttu. Keittiö sijaitsee niin keskeisellä paikalla talossa, että sen vaikutus yleisilmeeseen on ollut melkoinen. On ollut ihanaa tulla sateisena ja harmaanakin aamuna keittelemään aamukahveja, kun keittiön seinissä paistaa aurinko. Samalla ollaan jatkettu pihan työstämistä tässä sivussa ja yhteistyössä entisöity huonekaluja: vanha kamalaan kuntoon tuunattu liinavaatekaappi toimittaa nyt uudistettuna astiakaapin virkaa ja peilipöydän rahi on uudestaan verhoiltu siten, että se sopii makuuhuoneen hentoihin tapetteihin. Verhoja on tullut myös lyhennettyä ja ripustettua ja tänään tuli hankituksi iso pöytä keittiöön johon mahtuu vieraita istumaan. Hilsinkiin ei juuri kukaan koskaan eksynyt vierailemaan mutta nyt porstuan ovi käy tiuhaan ja se on oikein mukavaa se.  

Ja tietysti myös vaavin huone on laitettu kuntoon. Pieniä hankintoja ollaan tehty kirpparilta ja minä olen ommellut vuodevaatteita pinnasänkyyn. Pulma on vielä kuinka saadaan riipputuoli turvallisesti kiinnitettyä kattoon, jotta ei sitten vaavin kanssa lätsähdetä siitä ryminällä lattialle. Pieni seinähylly olisi myös hakusessa. Olen katsellut kahta erilaista valaisinta vaavin huoneeseen: sieni pöytälamppua ja kukka kattovalaisinta. Hinnat ovat valaisimilla melkoiset, joten täytyy vielä tuumata. Tässä odotellaan kärsivällisesti ja kärsimättömästi koska vaavi ilmoittaa, että olisi valmis tulemaan maailmaan.

Piuha löytyi Jipii.

img_0267-normal-normal.jpg

Liinavaatekaappi maalattuna ja tapiseerattuna sekä täytettynä tavaralla. Kuvassa näkyy myös muutama uusi kirpputori löytö: Aarikan kynttilänjalka ja peltinen tarjotin. Olen myös verhoillut peilipöydän rahin. Vanha verhoilu oli söpökkä (karvainen ja sähkönsininen) mutta ei oikein istunut muuhun sisustukseen.Törmättiin Patinassa täsmälleen samanlaiseen peilipöytään tällä viikolla joka oli 5 euroa kalliimpi kuin meidän keltaisesta pörssistä hankkimamme. Oli jotenkin liikuttavaa, kun pöydän omistanut mummo sanoi, että peilipöytä oli ollut hänellä ihan uudesta asti.