Pikkuinen on pitänyt äipyskänsä niin kiireisenä, että päivitykset ovat olleet harvassa. Ajattelin tässä, että kyllä netti on kuitenkin hieno keksintö (aina välillä olen ollut/olen toista mieltä). Googlea olen kovasti hyödyntänyt ns. pulmatilanteissa vaavin kanssa. Ja tietysti olen löytänyt ihania nettikauppoja jotka ovat täynnä suloisia juttuja tytskän huoneeseen (kun vain vielä olisi sitä kahisevaa..toisaalta on ihana suunnitella ja hankkia juttuja yhden silloin toisen tällöin). Olen ehdottomasti saanut paljon tietoa ja vinkkejä toisilta äideiltä mm. keskustelupalstojen kautta. Ja joskus tuhansien linkitysten kautta törmää johonkin huippujuttuun. Kiitos siis teille kaikille jotka olette jaksaneet kirjoittaa omista kokemuksistanne. Tässä tämä joskus paikoin kömpelö äiti X 1 kiitollisena lukee muiden jakamaa viisautta ja yrittää olla paras mahdollinen äiti omalle palleroiselleen. Ja nyt siis viisautta jakoon:

kirahvi-normal.jpg

Paras apu meidän tytölle hampaiden potemiseen (joka on ollut melkoista) on ollut Sophie the girafe. Hintansa arvoinen. Järsimisen tarve on kova ja Sophie on ihanan pehmeä! Monet purulelut ovat aivan liian kovia vauvan suuhun.

PS: Ja tänään tuli tilattua kaikki joululahjat nettikaupasta. En tod. ehdi kaupoille juoksemaan. Ei ole virtaa noin muutenkaan.