Mitä puuttuva vuosi sisälsi...Talossa vietettiin paljon iloisia juhlia. Talo tuntuu silloin näyttävän parhaat puolensa, kun se on ihmisiä täynnä. On ollut kivaa levittää juhlia pihalle. Pihapuissa on ollut ilmapallot ja pihapöytiä on koristeltu pihlajanoksin. Vieraille on varattu mahdollisuus pihapelien pelaamiseen, aarrejahtiin, saippuakuplien puhaltamiseen ja asfaltin koristeluun liiduilla. Talossa on vietetty siis lastenjuhlia. Olen opetellut leipomaan ja siitä taidosta olen ylpeä. Aikaisemmin se ei ole tuntunut oikein omalta jutulta. Homma haltuun vaan. Hih. 

Tytön kanssa ollaan reissattu ulkomaille, kesämökille, ruokittu sorsia, muovailtu, piirretty, maalattu ja leikitty hienoja leikkejä, joihin peittyy koko olohuoneen lattia. Elämä on antanut monessa suhteessa parastaan. Mauno on yrittänyt pysyä mukana vauhdissa ja on nauttinut saadessaan olla hienoilla ilmoilla pihalla suuressa aitauksessa.

Ei saa unohtaa, että olen saanut uudestaan yhteyden muutamaan ystävään jotka ovat olleet hävöksessä. Yhdessä ollaan heitetty pari hauskaa ja rentouttavaa reissua. Kiitos tytöt, että olette olemassa! Rohkaisenkin nyt kaikkia ottamaan yhteyttä vanhaan ystävään joka on ollut kadoksissa. Samalla sitä löytää takaisin palan omaa itseään.

Seuraavassa kuvakooste puuttuvasta vuodesta:

Fotor01001142347-normal.jpg

dsc_0243-normal-normal.jpg

dsc_0525-normal-normal.jpg

dsc_0522-normal-normal.jpg

Juhlapöydistä täytyy jatkossa ehtiä ottamaan parempia kuvia. Jostakin syystä on aina melkoinen kiire.

dsc_0223-normal-normal.jpg

Meillä oli kuukauden verran myös uusi asukas: Misu kissa joka etsi uutta kotia. Olisimme halunneet pitää Misun ehdottomasti meillä, mutta jouduimme tarjoamaan vain väliaikaisen sijoituskodin. Misu oli kova hyppimään pinnasänkyyn ja hoitopöydälle. Uudestaan verhoiltu sohva sai myös kyytiä Misun käsittelyssä. Suloinen otus silti. Mauno tykkäsi Misusta kovasti. Misu on nyt uudessa hyvässä kodissa ja on kuulemma lihonutkin. Kuvassa Misu on jääkaapin päällä ja Muumikannun takana ei sisällä.

dscn3220-normal-normal.jpg

Tyttöjen kanssa uudella laivalla.

Rakkaat sivulla vierailijat. Tilastojen mukaan teitä on melkoisen paljon. Olkaa niin kilttejä ja jättäkää palautetta. Mistä piditte, mistä ette, millaisia juttuja toivoisitte jatkossa. Olisi itsekin kivaa saada uusia blogeja lukuun! Ei oikein tahdo olla aikaa listausten läpikäymiseen.