Tuli tuossa jo mainittua aikaisemmin, että olin keikalle menossa hyvän ystävän kanssa perjantaina. Oli sitten hauska ja rentouttava ilta Jukka Poikaa kuunnellessa. Hirmuinen paniikki oli kotosalla juuri ennen bussipysäkille lähtöä, että mitä laitan päälle ja ehdinkö laittaa hiukset edes jotenkin ja lämästä meikkiä edes pienoisesti. No kaikki hoitui, vaikka oli kaameeta kaaosta koko lähtövalmistelu. Palelin bussipysäkillä vielä melkein tunnin, mutta en myöhästynyt juurikaan sovitusta. Ei huono.

Seuraavassa muutama kuva koruista joilla maustan tylsiä mustia vaatteitani. Jostakin syystä ostan aina mustaa, vaikka kuinka yritän tarttua johonkin iloisempaan rättiin välistä. Korut ovat kyllä kivoja. Ne jotenkin nostaa arjen yläpuolelle. Viimeisinä vuosina kaupoista on saanut todellisia "Dynastia" koruja eli timangeja on runsaahasti. Kyllä sitä välistä hieman ujostuttaa ja vaatimattomuus nostaa päätään, että kehtaako sitä laittaa kovin Bling, Bling tapauksia. Onneksi edes joku asia tässä maailmassa on sellainen, että sitä ajattelee: " No hell, miksi ei?"

Tässä hieman Dynastiaa kaikille. Blogini ei ole muuttamassa luonnettaan tyyliblogien suuntaan! Ihan tällä kotosalla menolla jatketaan ja siihenhän kuuluu kaikenlaista. Nettikaupat tuovat kyllä helpotusta kotiäidille, jonka on muuten vaikeaa pysyä muodin tahdissa mukana. Laitetaan jakoon Zalando alennuskoodi kaikille ihanuuksia rakastaville naisille! Ihanaista sunnuntaita kaikille. 

dsc_0212-normalkorut-normal.jpg

dsc_0193-normalkoru-normal.jpg

Lopuksi hauskat "kehysriihi" korvakorut joista olikin aikaisemmin jo puhetta.