Apua. On todella vaikea uskoa, että elämä järjestää eteen sen mitä siltä hartaasti pyytää. Kirjoittelin tuossa sisustuksen ongelmista ja viikonloppuna ilmestyi elämäämme sisustuskummi. En ollut uskoa silmiäni. Todella kaunis kiitos koko sydämestäni. Lupaan pitää huonekaluista hyvää huolta! Kotiimme löysi tiensä mm. vanha liinavaatekaappi (joka on todella tilava ja hyllyjen lisäksi kaapin sisältä löytyi vielä pienet puiset vedettävät hyllyt lokerikolla) ja pieni "kiinalainen" kaappi. Kaipasin kotiimme niitä säilytyskalusteita ja nyt niitä tuli. Kuvaan huolella aarteet ja niistä postausta vielä myöhemmin lisää. Nyt täytyy järjestää tavarat paikoilleen. Ihanaa saada kirjat, elokuvat ja musat järjestykseen (ja pois vintistä).

Viikonloppuna laitettiin jo talosta pois vanha ja melkoisen korjailtu lipasto. Olihan sillä jo ikää parikymmentä vuotta ja sitkeästi olin sitä raahannut mukanani kaikki nämä vuodet. Koiruudet pentuina pistivät sitä melkoisesti poskeensa, kun kalusivat huonekaluja ja vaikka sitä korjattiin niin ei sitä oikein voinut entisöinniksi sanoa. Hah. Vetimet otin siitä talteen (Indiskasta aikoinaan ostetut timantit) ja ajattelin niillä sulostuttaa käytävän kamalia kaappeja. Raastoimme siis huonekaluja sisään ja ulos. Keittiöön löysi jälleen tiensä vanha valkoinen astiakaappi ja sen päälle kokosin heti muutaman nätin purnukan ja kukat naistenpäivän jäljiltä. 

purkit-normal.jpg

Tänään kuurasin pihalta pois hiekkoja ja risuja. Ensimmäistä kertaa onnistui pihalla puuhailu tytön kanssa! Annoin hyppiä lätäkössä ja kannella sinne kiviä niin paljon kun tyttö vaan jaksoi ja minä sain harjata pihalaattoja puhtaaksi ilman, että täytyi juosta perässä pitkin raittia.. Tytöllä oli ihanat punaiset posket ja pysytteli kerrankin niin nätisti omassa pihassa. Tämä antaa toivoa, että voin taas pienoisesti tehdä piha/puutarha hommia keväällä ja kesällä