Tänään se siis alkaa eli MiruMarun Hulabaloo viikko. Mitä se sitten oikein tarkoittaa? Luvassa on postaus joka viikonpäivälle, uusi TOP 10 listaus ja blogin ensimmäinen ARVONTA joka pyörähtää tänään käyntiin. Alempana löytyy osallistumisohjeet. Ajatuksena on levittää hyvää fiilistä ja hieman hassutella. Tervetuloa kaikki mukaan! Seuraavassa päivän postaus:

siemenet2-normal.jpgsiemenet1-normal.jpg

Viikonloppuna käytiin hakemassa lisää orvokkeja pihaan sekä multasäkkejä. Multaa tarvitaan vähän siellä ja täällä. Innokas apuri pyöri pihamaalla ihan oikeissa hommissa eli kuokkimassa. Siemeniä ollaan ostettu myös ja tänä vuonna olisi tosiaan tarkoitus istuttaa jotakin siihen apen nikkaroimaan kasvulaatikkoon. Uskaltaisinko kysyä jos se tekisi meille vielä toisen? Hhhmm. Lehdistä olen leikannut kaikkia kivoja pieniä idiksiä talteen joita omassa pihassa voisi toteuttaa budjetin ollessa melkoisen pieni. Hauskaa puuhaa. Luulen siis, että ilahdutan teitä piha postauksilla vielä monta kertaa.

Ja sitten ARVONTAAN. Arvonta alkaa tänään 28.4 ja päättyy 4.5 kello 24 Arpoja on jaossa 3 kpl per osallistuja seuraavilla toimenpiteillä: 1 arpa kommentoimalla postaukseen, 2 arpaa, jos lisäksi tykkäät MiruMarun FB sivuista, 3 arpaa jos vielä linkität arvontaan blogissasi tai FB:ssä. Muista ilmoittaa kommenteissä kuinka monella arvalla osallistut! Palkintona on jotakin mitä MiruMaru on tehnyt omin pikku kätösin, helmiä, nappeja ja korutarvikkeita, skräppäys/korttiaskartelu tarvikkeita mukava paketillinen sekä siemeniä. ONNEA MATKAAN KAIKILLE.