maustehylly1-normal.jpgpyykkipojat-normal.jpg

Tulipa leivottua Vapun kunniaksi tuorejuustobrownie uudella reseptillä ja sulateltua suklaata myös herkullisiin Rocky road- paloihin. Nam, nam. Tänään nautitaan siis vain jälkiruoka kotona ja pääruokaa mennään ahmimaan Pika Kievariin vanhan Heinolantien varteen oikein porukalla. Voin vain kuvitella miten täyttä siellä mahtaa olla. Herkkuja kyllä kannattaa odottaa!! Mukavaa olla joukolla taas koolla.

Vihdoinkin sain myös kuvattua tuunatun maustehyllyn, josta jo taannoin höpisinkin. Pieni valkoinen hylly on löytö roskakatoksesta. Lisäsin siihen vain pirteää tapettia ja heitin mausteet hyllyyn. Vintistä löytyi mukavia pieniä pyykkipoikia sulkemaan avattuja maustepusseja, jotka laitoin omaan kannelliseen metallirasiaan. Todella pieni ja vaivaton projekti. Meillä oli ennen kaikki mausteet pajukorissa keittiöntasolla ja koko kori piti kääntää ympäri jos jotakin etsi. Nykyinen järjestys on siis toimivampi.

Unohdin aivan mainita, että käväisin eilen järjestämässä kirppuripöydän kuntoon ja samalla reissulla löysin tytölle ihan uudet vaaleanpunaiset sammarit ja melkein ilmaisia käyttämättömiä puuhakirjoja. Olin oikein tyytyväinen.

MiruMaru lähtee nyt viettämään nimipäiviään ja toivottaa kaikille oikein hyvää Vappua!

PS: Ihanaa, kun niin moni on osallistunut arvontaan. Kiitos.