keitti%C3%B6ntuolit-normal.jpg

Seuraavaksi haavelistalla on keittiö. Keittiö remontointiin reilut kolme vuotta sitten. Kaapistot ovat valkoiset ja taso koivua. Keittiö on peräisin Ikeasta. Olen ollut ihan tyytyväinen. Yläkaappeja ei meillä ole, kuin kaksi kappaletta. Tarkoituksena on ostaa seinähylly mihin saisi kauneimmat astiat esille. Seinät meillä on maalattu banaanin keltaiseksi ja muuri helinän vihreäksi. Ikkunoissa komeilee valko/punaiset Lokki verhot. Katosta roikkuu Yki Nummen Lokki valaisin 70cm. Keittiöstä löytyy myös vanha valkoiseksi maalattu liinavaatekaappi ja Habitatin seinäkello. Keittiö on ihan mukavan tilava ja varmasti se paikka missä meillä ollaan eniten.

Haluaisin keittiöön uudet/vanhat keittiöntuolit, jotka olisi kaikki maalattu eri värisiksi. Muutama tuoli meillä varastossa odottaakin kunnostajaa! Vielä muutama hakuseen.

hylly-normal.jpg

Hylly valkoisena. Kiitos. Hyllyn on suunnitellut Nils Stinning 1940- luvulla ja se on kestänyt aikaa todella hyvin. 

pappelina-normal.jpg

Tämä Pappelinan Vera- matto sopisi meille niin hyvin. Voisin ottaa, vaikka kaksi settiä: keltaisena ja punaisena. Hih. 

lintukoto-normal.jpg

Lintukoto valaisimen valossa olisi ihana juoda aamukahvit. Tämän veikeän valaisimen on suunnitellut Elina Järvinen. Keltaisen seinän kaveriksi sopisi valkoinen valaisin.

arabia%20koko-normal.jpg

Laitetaan samalla vanhat Teemat vaihtoon ja otetaan käyttöön uudet ihanat astiat. Koko astioita heleän lilana ja vihreänä. Suunnittelijat Riska ja Kati Tuominen- Niitylä

kapselikeitin-normal.jpg

Muuta lopuksi keittiösi kahvilaksi. Mistä sinä haaveilet?