Nimet%C3%B6n%20%285%29-normal.jpg

Hieman asiaa kodin valaisimista. Harri Koskisen Block valaisin 1996 oli ensimmäinen hankintamme omaan kotiin. Ostimme sen punaisella johdolla. Ihanan simppeli, mutta kuitenkin näyttävä. Ajan saatossa punainen johto haalistui, kun pidimme valaisinta ikkunalaudalla. Onneksi johtoja saa erikseen tilata ja nyt on kaikki taas kohdallaan.

Nimet%C3%B6n%20%284%29-normal.jpg

Lisäksi meiltä löytyy tuo melkoisen suosittu Eero Aarnion Tuplakupla 2001. Täytynee tässä tunnustaa, että se on juuri nyt vintissä odottamassa uusia lamppuja. Minusta on todella hienoa, että näitä kotimaisia valaisimia saa nykyään tarjoushinnoin ja, vaikka osamaksulla hankittua. On kestänyt pitkään tulla tilanteeseen, jossa desing on kaikkien ulottuvilla. Niinhän sen pitäisikin olla, että kaikilla on oikeus nauttia kauneudesta.

Nimet%C3%B6n%20%283%29-normal.jpg

Olohuoneessa vanhan liinavaatekaapin päällä on Eero Aarnion Origo 2007. Tästä valaisimesta olen tykännyt kovasti. Se valaisee tilan todella hyvin ja siitä saa hyvän ronskin otteen kantokahvasta. Origoa saa myös kirkasvalolaitteena.

Nimet%C3%B6n-normal.jpg

Lastenhuoneessa vanhan lipaston päällä on valkoinen Eero Aarnion Nukkumatti 2010. Tämä valaisin on tullut meille kastelahjana.

Nimet%C3%B6n%20%282%29-normal.jpg

Keittiössä meillä roikkuu Yki Nummen Lokki 1960. Olisi kiva kokeilla Lokkia välillä, vaikka olohuoneeseen. Olen nähnyt paljon kuvia, joissa se on sijoitettu sohvapöydän yläpuolelle ja melko matalalle roikkumaan. Olohuoneessa meillä on tällä hetkellä kaksi valaisinta: Laura Ashleyn kattokruunu ja Anttilasta tarjouksesta ostettu kristallikruunu.