Ajattelin kiertää talon huoneet läpi ja hieman haaveilla yksi huone kerrallaan. Mitä siis toivoisin, jos minulla olisi rajaton budjetti. Tässä voi käydä niin, että yllätän itseni. Aloitetaan siis lastenhuoneesta, joka on melkoisen pieni. Huoneessa säilyttäisin papan maalaaman valkoisen puusängyn, vanhan ruskean lipaston, Nukkumatti valaisimen, huonetta koristavat kangasviirit ja Led- valosarjan, kärpässienijakkaran ja Vallilan Hajuherne tekstiilit sekä Tapettitehtaan Poppeliruusu tapetin. Haluaisin lisäksi kunnostaa varastossa olevan vanhan kaapin tytön huoneeseen. 

Muumi%20juliste-normal.jpg

Olisi ihanaa saada lastenhuoneen seinälle muutamia isoja Muumi julisteita kehyksiin. Mikään tila ei voi olla synkkä, jos seinällä on tuollainen komeus.

matto%20vallila-normal.jpg

Huone kaipaisi myös uutta mattoa. Kaikista matoista valitsisin tämän Vallilan maton. Love it. Ihanat värit. Laitetaan kaksi mattoa rinnakkain.

muumi%20kalusteet-normal.jpg

Olisi ihanaa saada myös pöytä ja tuolit, jotka ovat tytön omaa kokoa. Tyytyisin kyllä myös yhdistämään kaksi sarjan jakkaraa, vaikka Ikean lastenpöytään, jonka maalaisin valkoiseksi. Säästän ilmeisesti myös unelmoidessa. Tätä juuri tarkoitin. Kaikki on mahdollista ja minä säästän. Ylläri, ylläri.

rahi-normal.jpg

Vielä muutama lattiatyyny by Rice ja papan entisöimään valkoiseen puusänkyyn uusi raikas päiväpeitto. Samaa päiväpeittoa saa myös vaaleanpunaisena, mutta mielestäni tuo sininen on raikkaampi. Tällä listauksella saisi ihmeitä aikaan tytön huoneessa. Muutama iloinen säilytyskori vielä ja se on siinä. Mistä sinä haaveilet? 

p%27iv%C3%A4peitto-normal.jpg