dsc_0199mansikat2-normal.jpg

dsc_0204mansikat1-normal.jpg

Viikko meni taas kamalan nopeasti. Olemme saaneet nauttia helteestä oikein urakalla ja päivät ovatkin kuluneet pääsääntöisesti ulkosalla. Olen löytänyt jälleen kerran uudelleen jotakin kauan kadoksissa ollutta nimittäin vesi-ilmapallot. Hih. Mahdottoman hauskaa puuhaa. Suosittelen kaikille! Olemme yhdessä koristelleet pihaa liiduilla ja puhaltaneet tainnoksiin asti saippuakuplia. Melkoisen kesäisiä puuhailuja siis. Toki olemme jännittäneet myös MM jääkiekkoa. Hyvä pojat!! Olemme kaikki hyvin ylpeitä teistä. Hoitokoira Martti palasi eilen kotiinsa ja pieni haikeus toki jäi! Kiitos mukavasta viikosta. Tavataan taas pian.

Oli tarkoitus leipoa isännälle kakku loman kunniaksi, mutta kahden päivän sairastelu rokotti voimia sen verran, että suoriuduin juuri ja juuri Rocky Road paloista. Herkut tarjoilin mansikoiden ja kermavaahdon kera. Tänään olin pitkästä aikaa iltalenkillä Maunon kanssa. Oli mukavaa kävellä kaksin hiljaista tietä auringon vielä lämmittäessä selkää. Mauno on ilmeisen tyytyväinen siihen seikkaan, että kotona kaikki on palannut taas tutuille urille. Yritän kovasti repiä iloa kaikesta mitä elämä tuo. Nauttia ihan pienestäkin. Elämä on kummasti sekä supistunut lähes olemattomiin ja samalla rikastunut tuosta pienestä ja merkillisestä tytöstä, jonka seurasta minulla on etuoikeus joka päivä nauttia. Väsymys iskee toisinaan varmasti jokaiselle kotiäidille ja arjen toistuvat kaavat ahdistavat. Toisaalta se oma kupla on kotoisa, mutta maailma tuntuu loppuvan toisinaan oman pihan rajoihin. Voisi kuvitella, että tonttia ympäröi näkymätön sähköaita. Pitäisi kenties nähdä kavereita tai piipahtaa jossakin ihan yksinään. Ladata hieman akkuja.

Olen saanut kevään aikana muutamia positiivisia palautteita blogistani. Haluan kiittää palautteen antajia ja kertoa miten kovasti kauniit sananne ovat mieltäni lämmittäneet! Joskus tämä bloggaaminen tuntuu melkoisen yksinäiselle puuhalle. Onneksi ovat olemassa nuo jumalalliset tilastot, joista näkee kävijämäärät.