Vihdoinkin sain postista haettua kesäkuun LivBoxin. Täytyy myöntää, että olen ollut täällä kovin täpinöissäni odottamassa kuukauden vaihtumista toiseen. Rakastan yllätyksiä!! Kesäkuun teemaväri on ihana vihreä ja sinetti suloisen pilkullinen. LivBoxin sisältö on mielestäni tässä kuussa yhtenäinen kokonaisuus, jossa on otettu huomioon kesän mukanaan tuomat haasteet kauneudenhoidolle. Ihon kuorinta ja kosteutus sekä varvastossujen ja sandaalien väsyttämät jalat saavat hellää hoitoa LivBoxin sisältämien tuotteiden avulla. Sääriä ei myöskään ole lupa unohtaa, kun hameet ja shortsit otetaan käyttöön. Kauniisti ruskettunut iho kaipaa vain pientä punaa huuliin ja taas ollaan valmiita vaikka mihin.

dsc_0052sinetti-normal.jpgdsc_0070boxi-normal.jpg

Kesäkuun LivBox sisältää seuraavat tuotteet:

NEUTROGENA Visibly Clear Pore&Shine Daily Scrub (Uusi tuote)

NIVEA In-Shower Body Milk

Rimmel Apocalips

HANSAPLAST ANTI CALLUS 2in1 Peeling

ECOTOOLS Pesukukka

BIC SOLEIL BELLA Varsiterä

dsc_0073boxi3-normal.jpgdsc_0072boxi2-normal.jpg

On todella vaikeaa nostaa tuotteista jotakin ylitse muiden, koska jokainen tuote on minulle mieluinen. Neutrogenan kuorintavoide on minulle uusi tuttavuus. Tykkään kovasti sen raikkaasta tuoksusta, jossa yhdistyvät mandariini ja lime. Saa nähdä luovunko tämän kokeilun jälkeen vanhasta suosikistani ja korvaan sen uudella. Nivean uusi In-Shower Body Milk tuntuu toimivalle ratkaisulle. Tätä tuotetta käyttäessä ihon rasvaaminen tuskin jää tekemättä, koska voit hoitaa ihon kosteutuksen jo suihkussa. Tuotteen tuoksu on perus Niveamainen. Hansaplast tuo itselleni mieleen vain laastarit ja pienoisena yllätyksenä tuli, että samalla merkillä on muitakin tuotteita. Katsotaan miten tuote tepsii kesäjalkoihin. Tarpeeseen tulee! Bic Soleil Bella varsiterät sisältävät kookosmaitoa ja lupaavat erityisen sileän lopputuloksen. Pesukukkasen testaan tänään muiden tuotteiden ohessa iltasaunassa. Rimmelin Apocalips-huulilakassa yhdistyvät huulipunan intensiivinen väri ja huulikiillon kiilto (300 Out of this World). Tuote levittyi helposti ja ei jättänyt tahmaisuutta huulille. Voi olla, että olisin itse valinnut eri sävyn, mutta kyllä tämäkin toimii. Vielä hieman rusketusta kasvoille niin hyvä tulee.

Tässä kohden muistutan vielä teitä rakkaat lukijat, että koodilla mirumaru saatte 15% alennuksen ensimmäisestä LivBoxistanne. Koodi on voimassa heinäkuun 2014 loppuun asti. Itse en voi kohta elää ilman näitä arkea piristäviä paketteja ja oma tilaukseni tulee jatkumaan heinäkuun jälkeenkin. Love it.

Postaus on MiruMarun ja LivBoxin yhteistyötä

PS: Jos sateiset kelit yllättää voi hyödyntää Boxin mukana tulleenVIAPLAY alennuskoodin, jolla pääsee katselemaan 2kk maksutta leffoja ja urheilua Online.