Netissä pörräävänä ihmisenä olen nyt törmännyt lukuisiin paketteihin, joita lasta odottava perhe saa. Toki paketteja sateli jo monelta taholta silloin, kun odotin esikoistani, mutta nyt niitä on tullut vielä muutama lisää. Ajatella miten hyvin meidän asiamme ovat, kun yhteiskunta ja kaikki kivat mainostajat haluavat antaa meille ilmaiseksi näytteitä ja muuta tarpeellista tavaraa ensimmäisiksi kuukausiksi, jotta varmasti selviämme uuden käärön kanssa kotona. Minä toivotan kaikki paketit tervetulleiksi, sillä ne lyhentävät melkoisesti hankittavien tavaroiden listaa. Seuraavassa siis pientä listausta siitä mitä kaikkea on tarjolla.

Tietysti kaikkien tuntema Kelan äitiyspakkaus. Odotan sitä kieli tuulessa lerpattaen. Laadukas kokonaisuus ja ehdottomasti valitsen pakkauksen rahan sijasta. Meillä on paljon vaatteita odottamassa tulokasta, mutta onhan se kiva, että voi pukea vauvalle päälle myös jotakin uutta. En ole vielä livenä nähnyt tätä uutta pakkausta, jossa on kuvattuna sukupuu. 

itiyspakkaus2-normal.jpg

itiyspakkaus-normal.jpg

Lastentarvike yhdessä Pampersin kanssa ovat kehitelleet Baby Boxin. Tätä pakettia varten tulee täyttää lomake sivustolla ja tilauksen tehtyäsi voit noutaa oman Baby Boxin Lastentarvike liikkeestä. Samalla mukaasi varmasti tarttuu jotakin muutakin.

babybox-normal.jpg

Seuraavat paketit tulevat neuvolan kautta. Osa neuvoloista jakaa niitä vanhemmille synnytysvalmennuksessa. Tavat varmasti vaihtelevat. Kyseessä on Ainun paketti ja Pampersin paketti.

Neuvola%20-%20Ainu-normal.jpg

pampers%20paketti-normal.jpg

Viimeiseksi kaikille synnyttäneille tutuksi tullut vihreä laukku Liberolta, joka jaetaan äideille äitiyspolilla. Laukkua varten täytyy netissä täyttää Liberon sivuilla kaavake.  

libero%20laukku-normal.jpg

Blogi ei ole muuttumassa pelkästään mammablogiksi, vaan edelleen mennään samalla sisällöllä. Välillä täällä saattaa vilahdella tätäkin asiaa, kun se on nyt ajankohtainen itselle. Sitten muita kuulumisia. Kasvulaatikosta saa kohta muutaman marjan verran satoa metsämansikoilta. Kasvulaatikoissa on siis jotakin kasvamassa tänä vuonna. Leikkimökki on saanut katon ja kaksi ahkeraa miestä on huhkinut talon takaseinään uudelleen laudoitusta ja melkoisen rivakalla tahdilla. Kohta päästään maalaamaan. Oma elämäni pyörii syömisen ympärillä. Aina on nälkä ja tekee mieli milloin mitäkin. Odotan parhaillaan ruokalähettiä kotiin.

Kyllä näillä tavaroilla luulisi pärjäävän tovin.