dsc_0001perus-normal.jpg

Viimein sain kuvattua teille leikkimökin, joka on vielä hieman vaiheessa. Ta Daa. Vielä on vähän tekemistä. Pitänee myös hieman kohentaa istutuksia tuosta leikkimökin ympäristöstä. Harjaneilikat ovat tänä vuonna puhjenneet kauniiseen kukkaan. Nämäkin kukat ovat ryöstösaalista. Olen vahingossa rakentanut pihalle ekologista puutarhaa, jossa ei ole ostettuja kasveja. Olen kerjännyt ja varastanut kasveja. Paljon pitäisi tehdä ja ideoitakin olisi kovasti, kun vain olisi aikaa ja ehkä hieman apua myös. Etsitään puutarhakummia!

Eilen käytin pienen hetken netissä kaavakkeita täytellen. Tuli liityttyä kaikkiin mahdollisiin vauva aiheisiin sivustoihin. Libero laukku ja Baby Box on nyt takuu varmasti plakkarissa. Varmasti tulee myös myöhemmässä vaiheessa liityttyä uudestaan Vau- kirjakerhoon. Vauvan tervetuliaispaketti ei oikein houkuta, mutta hieman vanhemmalle lapselle kerhosta saa jo ihan hyviä paketteja. Meillä tyttö tykkäsi kovasti Eetu kirjoista ja ne luettiin niin puhki, että niitä ei jäänyt seuraavalle perinnöksi. Hieman siis odottelen sen liittymisen kanssa vielä. Jos jollakin  lojuu nurkissa Eetu kirjoja, jotka ovat hyväkuntoisia ja itselle tarpeettomia niin voipi laittaa postaukseen kommentin!

Uusimmassa Annassa oli kirjoitus kruununprinsessa Victoriasta ja siitä haluaisiko tämä mieluiten toisen lapsen vai kuningattaren kruununsa. Apua miten typerä kirjoitus. Luin sitä ja olin hieman ihmissäni, että moista edes kirjoitellaan. Voisiko kentien vain odottaa mitä elämässä tapahtuu sen sijaan, että spekuloidaan ihmisten erittäin henkilökohtaisilla asioilla? Voiko mikään olla niin henkilökohtaista, kun jälkikasvun suunnittelu/tekeminen ja omat ratkaisut sen suhteen onko uraäiti vai varaako aikaa enemmän perheelle. Voi vain kuvitella, että kuningasperheen jäsenenä nämä päätökset ovat vieläkin vaikeampia ja kokonaisvaltaisempia kysymyksiä. Erityisesti kohta: " Vaikka Victoriasta huokuu äitiyden onni, ehkä Estellen äitiys on saanut kruunuprinsessan miettimään, että olisikin mukavampi keskittyä töihin." Noh, noh. Lähteenä artikkelissa oli käytetty Catarina Hurtingin kirjaa Todelliset prinsessat sekä Laura Alan Prinsessa Madeleine kirjaa. Toisinaan tulee mietittyä näitä ns. naistenlehtiä...eikö olisi kiva, jos niitä kirjoitettaisiin siitä näkökulmasta mikä saa naiset tuntemaan olonsa hyväksi ja sinuiksi itsensä kanssa?

Itsekseni tuossa hieman naurahdin, kun ajattelin, että olen aina saanut odottaa omaa odotusta hienossa seurassa. Esikoistani odotellessa samaan aikaan odotti myös kruununprinsessa Victoria ja nyt odotuksen ilon jakaa kanssani Monacon Charline. Juuri luin uutisen, jossa kerrottiin Catherinen mahdollisesti odottavan myös. Tämä ei ollut vakavamielinen kommentti! Hauskaa sattumaa silti.