dsc_0079boxi1-normal.jpg

Helteinen heinäkuu ja uusi LivBox. Heinäkuun teemavärinä on oranssi. Sain tämän kuukauden LivBoxin kannettuna omaan postilaatikkooni, mikä oli todella kiva juttu. Hieman oli taas jännitystä ilmassa pakettia kotiin kantaessa. Olen unohtanut mainita, että oma kauneusprofiilini LivBoxin sivuilla on neutraali/luonnollinen/meikitön. Jokainen tilaaja luo siis oman kauneusprofiilinsa sivustolle ja omien vastaustesi myötä sinulle kootaan juuri sinulle sopiva LivBox. Hyvää palvelua. Jokaisesta lähetetystä LivBoxista kerätään myös tilaajien palaute ja tilaajilla on kyselyyn vastatessa mahdollisuus tienata pisteitä, joilla voi lunastaa ilmaisia LivBoxeja.

dsc_0084boxi2-normal.jpg

Heinäkuun LivBox sisälsi seuraavat tuotteet:

CK ONE RED for Him and for Her (näyte)

AUSTRALIAN GOLD Huulivoide SK30

RICH Pure Luxury Rejuvenating Argon Oil Elixir (näyte)

DERMOSIL Summer Glow Nail Polish

HERBINA Volume Letitys- ja rakennesuihke

AVENE After Sun Repair Lotion

RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo

CK One Red tuoksua kuvataan energiseksi ja raikkaaksi kukkais- hedelmä tuoksuksi, jossa on mm. vesimelonia, merellisiä tuoksuvivahteita ja myskiä. Australian  Gold huulivoide antaa korkean ja laaja-alaisen suojan aurinkovaurioita vastaan. Tuote sisältää mm. jojobaa, E- vitamiinia ja aloe veraa. Rich Pure Luxury Rejuvenating Argon Oil Elixir lupaa imeytyä hiuksiin nopeasti eikä tuntua rasvaiselta. Saman valmistajan shampoo on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja toimii syväkosteuttajana ja antaa hiuksille kiiltoa. Molemmat tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Herbinan letitys- ja rakennesuihke tuo kesäisiin rentoihin kampauksiin rakennetta ja tuuheutta. Avenen After Sun tuote lupaa ihanaa viilennystä ja kosteutusta auringonoton jälkeen. Tuote soveltuu myös kasvoille. Dermosil Summer Glow kynsilakka hohtaa kilpaa auringon kanssa ja toimii todellisena Lookin viimeistelijänä. Sävynä täyteläinen kulta.

Heinäkuun Boxi oli mielstäni jälleen kerran toimiva kokonaisuus. Ilahduin erityisesti tuosta täyteläisen värisestä Dermosilin kynsilakasta ja olen onnellinen, että se valikoitui Boxiini, vaikka kauneusprofiilini on ns. meikitön. Varmasti tulee käyttöön. Toivoisin vain, että rusketukseni olisi parempi. Ck One Red ei vakuuttanut ja jää yhteen näytteen nuuhkaisuun. En yleensä pidä myskiä sisältävistä hajuvesistä eikä tämäkään tuoksu ollut poikkeus. Hyvästä yrityksestä huolimatta mielestäni myski hallitsi tuoksua tehden siitä melko raskaan ja tunkkaisen. Richin tuotteista voin sanoa, että shampoon tuoksu oli kyllä erityisen miellyttävä. Minulla on niin pitkät hiukset, että pieni näytepussi hoitavaa argan- öljyä ei varmasti ole riittävä kerta-annos minulle. Herbinan letitys- ja rakennesuihke on minulle uusi tuttavuus ja laitan sen kovaan testiin kesäkampauksia tehdessä. Mökille pakkaan ehdottomasti mukaan Australian Gold huulivoiteen ja Avenen auringonoton jälkeisen viilentävän emulsion jo tuttujen aurinkotuotteiden kaveriksi.

dsc_0092boxi3-normal.jpg

Kolmen kuukauden LivBox kokeilu on tullut nyt päätökseen ja olen ollut enemmän, kuin tyytyväinen. Toivon, että olen osannut avata hieman teille lukijoille tätä hienoa konseptia. Itselläni on haaveissa pieni yhden päivän loma arjesta oman rakkaan kanssa ja matkalaukkuun pakkaan kaikki ihanat hemmottelutuotteet, joita olen LivBoxin kautta saanut. Luulen, että pienellä hemmottelulla ja omalla ajalla tästäkin ensimmäisen kolmanneksen väsyttämästä äidistä saadaan vielä ihan hehkeä tapaus. Kiitos tästä matkasta LivBox-tiimi ja ihanaista kesää!

LivBoxin mukana tuli lisäksi: Alennuskoodi - 30% tuotteiden loppusummasta Richin verkkokaupasta sekä samaten koodilla ilmaiset postikulut Dermoshopista

PS: Alennuskoodi mirumaru on voimassa heinäkuun loppuun asti ja sillä saat 15% alennusta ensimmäisestä LivBoxistasi!

Postaus on Mirumarun ja LivBoxin yhteistyötä