Saan kirjoitella teille todella mielenkiintoisesta aiheesta nimittäin naisten parhaista ystävistä: koruista. Moni teistä on varmasti kuullutkin Taika-koruista ja vieraillut heidän verkkokaupassaan. Taika-korujen sivustolta löytyy runsaasti ihania koruja jokaiseen makuun naisille, miehille ja lapsille, mutta sen lisäksi sieltä saa poimittua itselleen myös laajasti erilaista korutietoutta. Asiaa löytyy mm. korujen säilytyksestä, puhdistuksesta sekä vinkkejä koruvalintoihin. Kuinka moni teistä on tullut ajatelleeksi miten vartalotyyppi vaikuttaa korujen valintaan? Tai minkä pituiset ja tyyppiset korut sopivat juuri sinulle? Sivustolta saa myös ohjeistusta Voimakorun tekemiseen. Aihe on vähintäänkin kiehtova. Kannattaa ehdottomasti tutustua myös Taika-korujen Koru blogiin!

Kiinnostaisiko sinua pitää ystävillesi korukutsut? Tämäkin on mahdollista sillä Taika-korujen edustajat pitävät korukutsuja sovitusti pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Kokoa iloinen ja koruja rakastava porukka kokoon ja ota yhteyttä Taika-koruihin. Taika-koruilta saat päivämäärän varmistuttua valmiit kutsut ystävillesi, joilla voit kutsua heidät mukavaan tapaamiseen FB:n ja sähköpostin kautta. Kahvittelun lomassa kutsujen vieraat pääsevät osalliseksi pienestä koulutuksellisesta osiosta, jossa käydään läpi mm. kauden vaate- ja korutrendejä sekä saadaan vastaus kysymykseen millaiset korut sopivat juuri sinulle. Parasta on kuitenkin se, että kaikki osallistujat saavat sovitella erilaisia koruja aivan rauhassa ja ilman ostopakkoa. Kutsujen emäntä on tietysti oikeutettu emäntälahjaan.

Taika-korut tekevät myös hyvää monin eri tavoin. Yhteistyökumppaneita ovat Naisten Pankki, joka on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto, joka tukee kehitysmaiden naisten omaehtoista yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Naisten Pankin nimikkokorun myynnistä menee 30% Naisten Pankin tukemiseen. Lisäksi Taika-korut ovat mukana tukemassa Uusi Lastensairaala 2017 tukiyhdistystä.

Sain tilaisuuden poimia Taika-korujen valikoimista omia suosikkejani ja järjestää teille lukijoilleni pienen arvonnan. Arvonnan ohjeet löytyvät postauksen lopusta. Taika-korujen verkkokauppa on täynnä kauneutta, joten omien suosikkieni valitseminen ei ollut helppo tehtävä.

Helminappi_korvakoru_valkoinen_--_copy2-

Helminappi korvakorut ovat tietysti aina klassinen valinta. Helminapeissa on aito makeanveden helmi.

Seashell_rannekoru_monivrinen_---normal.

Tämä Seashell rannekoru yhdistettynä helminappi korvakoruihin on upea yhdistelmä. Yksi koko sopii kaikille ranneleveyksille!

Kaulaketju_6mm-normal.jpg

Tämän punotun metalliverkko kaulakorun saa helposti yhdistettyä monenlaisiin asuihin. 

Rengaskorvakorut_leve_plain_---normal.jp

Kauniit mattapintaiset rengaskorvakorut olisi kiva yhdistää metalliverkko kaulakorun kanssa. Toimii!!

Elmnpyr_kaulakoru_--_copy1-normal.jpg

Tämä kaunis kaulakoru on nimeltään Elämänpyörä ja se on mielestäni todella tyylikäs. Riipus on valmistettu aidosta Swarovski kristallista ja sen pidike on sterlinghopeaa.

Kristallipallo_korvanapit_vritn_--_copy1

Edellisen kaulakorun kanssa ydistäisin nämä kauniisti kimaltavat niin ikään Swarovski kristallista valmistetut kristallipallo korvakorut.

Ruhtinatar%20tuike%20---normal.jpg

Tämä Art Decoa henkivä riipus on niin romanttinen, että sitä ei voi vastustaa. Ruhtinatar Tuike nimeä kantavassa riipuksessa on kaikki kohdallaan. Samaan sarjaan kuuluu myös korvakorut.

Mikä koruista oli sinun suosikkisi? Äänestä kommenteissa ja osallistu ARVONTAAN. 

Arpoja on jaossa 3 kpl per osallistuja seuraavilla toimenpiteillä: 

1 Arpa kommentoimalla postaukseen omaa koru suosikkiasi. 

2 Arpaa, jos lisäksi tykkäät MiruMarun FB sivuista. 

3 Arpaa, jos vielä linkität arvontaan blogissasi tai FB:ssä.

Palkintona on 30 e arvoinen lahjakortti Taika-korut verkkokauppaan. Arvonta alkaa ma 25.8.2014 ja päättyy su 31.8.2014 kello 24 Rutkasti onnea kaikille tähän kivaan arvontaan!

Postaus on MiruMarun ja Taika-korun yhteistyötä.