dsc_0281ok3-normal.jpg

Tervetuloa kaikki kurkistamaan meidän uuteen leikkimökkiin. Isoin aherrus on päättynyt ja mökki on saatu siihen pisteeseen, että sisustelut on tehty ja leikki voi alkaa. Täällä tehdään ahkerasti ruokaa ja siivotaan. Välillä on hyvä piristää omaa päivää ja heittäytyä hassuttelemaan. Päätimme siis pitää leikkimökille pienet tuparit. Leikkimökissä oli tarjolla vihanneksia, kalaa ja hedelmiä ja sisällä talossa tarjolla oli kotitekoista pitakebabia, herkkupöytä ja jäätelöbaari. Seuraavassa kuvien ilotulitus:

dsc_0274ok4-normal.jpg

dsc_0264ok-normal.jpg

Tarjoilut leikkimökissä olivat ehkä hieman terveellisempiä. Porkkanat naksumaan vaan!

dsc_0298ok5-normal.jpg

Välillä saa herkutella!

dsc_0329yes2-normal.jpg

dsc_0295jes-normal.jpg

Juhlapöytään teippasin kuvioteipillä "pöytäliinan" ja hauskat pumpulat ovat oikeasti pakettikoristeita, mutta sopivat mielestäni tosi kivasti myös pöytäkoristeluun. Ihanat paperipillit ja pöytään teipattu kuvioteippi sekä paperipussit ovat Teippitarhasta. 

ok-normal.jpg

Vieraat saivat mukaansa pikkuiset pussukat kotiinviemisiksi, jotka sisälsivät Hopeatoffeeta, pieniä karkkiaskeja ja irtokarkkeja sekä mansikan makuisia Herra Hakkaraisen täysksylitoli-pastilleja. Irtokarkit ja pienet karkkiaskit olivat peräisin Lauantaipusseista.

Itselläni on hauska muisto Lauantaipussista lapsuudestani. Tädilläni ja sedälläni oli aina tapana ostaa serkuilleni viikonlopuksi Lauantaipussi karkkipäiväksi. Jos satuin yökyläilemään heidän luonaan, niin lauantaina myös minua odotti Lauantaipussi. Nostalgiaa. Voi sitä pienen ihmisen riemua. Olen ajatellut itse lähteä seuraamaan heidän jalanjäljissään ja jatkaa perinnettä omien lasteni kanssa sitten, kun he ovat hieman isompia. Maistelin itse tuossa Lauantaipussin sisältöä ja yllätyin iloisesti. Vanhat suosikit löytyvät pussista yhä! Hymy kohosi kasvoille. Pussi sisältää myös Malaco Tryly- makeisia, Tutti Frutti karkkiaskin, Jenkki Pro junior 2- pala täysksylitolipurukumin, Chupa Chups- tikkarin ja mielestäni hyvän valikoiman irtokarkkeja, sekä pienen pussin suklaanappeja. Tarrayllätys löytyy myös yhä! 

dsc_0376ok8-normal.jpg

Kyllä oli makoisat juhlat! 

Postaus on MiruMarun ja Cloettan yhteistyötä.