dsc_0009kakku2-normal.jpg

Olipas aikamoinen homma arpalipukkeiden teossa. Kiitos kaikille osallistuneille. Arvonnan virallisena valvoja toimi tietysti Mauno ja itse arvonnan suoritti perheen pikku neiti. Voittaja on kahdella arvalla osallistunut Smarianne! Laittaisitko ystävällisesti minulle yhteystietosi tulemaan, niin välitän ne Taika-koruille. Pääset sitten heti ostoksille. Varsin mukavaa.

Leikkimökki sai kauniin kattonsa viikonloppuna ja on nyt muutamaa listaa vaille valmis. Sisustusostoksilla on käyty ja mökkiä laitettu sisältäkin tytölle kuntoon. Tytön kommentti kaikesta tohinasta on ollut: "Hymystyttää". Kertonee kaiketi hyvistä fiiliksistä. Omenapuut tekevät satoa tänä vuonna aivan mielettömästi ja talossa on tuoksunut kanelin, vaniliinisokerin ja omenan yhdistelmä monena päivänä. Pyöräytin tuossa myös vadelmamutakakun valkosuklaavaahdolla, sillä eihän suklaata voi unohtaa kovin pitkäksi aikaa.

Syksy siis etenee hurjaa vauhtia. Kohta on tiedossa värikkäitä lehtiä. Olen nähnyt Maunon kanssa lenkillä kurkiauran ja kolme joutsenta lentämässä kylmää pakoon. Paikallistin myös ensimmäistä kertaa omituiseen paikkaan jääneen omenapuun lenkkipolun varrelta. Ihmettelin, että en ollut sitä huomannut, vaikka olen jo monta vuotta kulkenut samasta paikasta ohi. Tuli sellainen fiilis kaikesta, että moni juttu elämässä voi mennä ohi, jos ei katso eteensä ja miten suuri merkitys ajoituksella on elämässä. Syksy saa minut aina syvälliseksi.

Jos haluaisitte nähdä MiruMarun Kideblogien joukossa, niin käy ihmeessä äänestämässä Kideblogien FB sivuilla. Peukku pystyyn siis MiruMarun kohdalla. Hyvää viikkoa kaikille ja tavataan tupareissa!