Tunnustan, tunnustan. Laitoin eilen menemään vielä toisen vaatetilauksen ja tällä kertaa Boozt.com verkkokauppaan. Iski viime hetken paniikki ja päätin vielä täydentää valikoimaa. Alesta rohmusin kaiken mikä tuntui itsestä kivalle. Piti tuossa jo aikaisemmassa postauksessani todeta, että en ole tilannut yhtään oikeaa mammavaatetta, vaan pidättäydyn ihan normi vaatteissa. Tässä tietty on riskinä se, että vaatteet eivät istu kunnolla, kun joudun tilaamaan isompaa kokoa ja kuitenkaan minussa ei ole kasvanut mikään muu, kuin vatsa. Voipi olla siis edessä muutamia palautuksia. Sama homma oli esikoista odottaessani. Leggarit ovat suosikkejani kuten jo varmasti huomasittekin. Ne on helppoja yhdistää hameisiin ja pitkiin neulepuseroihin. Helppouden ja mukavuuden perässä tässä mennään. Laitetaan siis jakoon vielä tämä setti. Toivon todella, että monet vaatteista olisi käyttökelvollisia vielä raskauden jälkeenkin.

Lupailin tuossa FB:n puolella tai pitäisikö sanoa uhkailin laitella itsestäni ja uusista vaatteista tänne MiruMaruun muutaman kuvan. Olen tarkoituksella pitkään pitänyt itseni poissa täältä MiruMarusta, mutta nyt tuntuu oikealle hetkelle tehdä erilainen postaus ja linjanveto. Kuvauspaikan valitsin jo ison pihapuun katveesta. Pokkaa ja uskallusta se vaati ujolta tytöltä. Eilen mietin tätä juttua ja tajusin, että minusta ei ole yhtään kuvaa, kun odotin esikoistani...siitä se ajatus sitten lähti. Haluan tehdä nyt toisin.

Asiaan.

toppi-normal.jpg

EDC by Esprit T-SHIRT

leggarit-normal.jpg

Fransa Leggings

tunika-normal.jpg

Vila LOTUS TUNIC

neulemekko-normal.jpg

ONLY BROOK DRESS JRS

hame-normal.jpg

Vero Moda WP- LETTERS KNEE SKIRT

leggarit2-normal.jpg

EDC by Esprit PANTS KNITTED

Ja nyt loppui tilaaminen. Netin kautta ostelu on vähän liiankin vaivatonta. Saa nähdä mitkä vaatteista sopii ja mahtuu vielä päälle ja kuinka koomisia yhdistelmiä näistä kahdesta setista saan aikaiseksi. Ainakin laitoin nyt tilaukseen mukaan aavistuksen väriä. Jos sinun tekee mieli vilkaista ALEA Boozt.com:ssa, niin pääset sinne tästä.